TOP LATEST FIVE پمپ سانتریفیوژی URBAN NEWS

Top latest Five پمپ سانتریفیوژی Urban news

Top latest Five پمپ سانتریفیوژی Urban news

Blog Article

Functionality cookies are used to understand and examine the key overall performance indexes of the web site which helps in delivering a greater consumer encounter to the website visitors. Analytics Analytics

کاربرد chemical pump در صنایع غذایی از قبیل تزریق کنسانتره به مواد غذایی، اسید به نوشابه و غیره

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

پمپ ضد اسید پمپی است که برای انتقال این نوع مواد شیمیایی طراحی شده است و به نام‌های پمپ پلیمری، پمپ تفلونی و پمپ پلاستیکی نیز شناخته می‌شود .

در طراحی پمپ تزریق مواد شیمیایی لازم است به چند مسئله مهم توجه شود تا دستگاه از کارایی و طول عمر مناسبی برخوردار باشد.

در نتیجه کاربرد این پمپ ها بسیار گسترده بوده و نقش مهمی در کیفیت خروجی صنایع مختلف دارند. از مهم ترین کاربردهای دوزینگ پمپ می توان به موارد زیر اشاره نمود:

پمپ های پلیمری سیالات خورنده و شیمیایی را انتقال می دهند. نبود نشتی در این پمپ ها بسیار حائز اهمیت می باشد. برای اطمینان بیشتر از نبود نشتی گاهی از پمپ های مگنتی استفاده می شود. هدف اصلی از طراحی پمپ های مگنتی حذف آب بند های مکانیکی و گرافیتی می باشد. محفظه یاتاقان در این پمپ ها از پوسته جدا بوده و عامل حرکت دوار پروانه نیروی الکترومغناطیس می باشد.

گندزدایی آب خطوط لوله ها با تزریق واتکس و سایر مواد شیمیایی



 بدنه پمپ : بدنه پمپ ساختار اصلی پمپ ضد اسید را تشکیل می ‌دهد و وظیفه حفاظت از اجزای داخلی را بر عهده دارد.  

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از دیگر موارد بسیار مهم در طراحی مترینگ پمپ، دقت در اجزای تشکیل دهنده پمپ می باشد. لازم به ذکر است که اجزای تشکیل دهنده پمپ ها با توجه به نوع آنها get more info متفاوت است. به طوریکه در پمپ های پیستونی میل لنگ، آب بند، شیر خروجی، شیر ورودی، پیستون و سیلندر وجود داشته و در نوع دیافراگمی، محفظه، دیافراگم، شیرهای ورودی و خروجی و میل لنگ و پلانجر کاربرد دارند.

این پمپ‌ ها معمولاً دارای طراحی خاصی هستند که از نشتی و آسیب به محیط زیست جلوگیری می ‌کند، بنابراین ایمنی کارگران و فرآیند های صنعتی را افزایش می‌دهند.  

پمپ های دیافراگمی برای کاربردهایی که نیاز به کنترل دقیق و فشار بالا در جابجایی سیالات خورنده دارند مناسب هستند. از سوی دیگر، پمپ های محرک مغناطیسی، طراحی بدون آب بندی را ارائه می دهند و خطر نشتی را از بین می برند.

Report this page